Snelle instructies

Hallo, fijn dat u hier bent! Wij stellen ons graag even voor.

The Arctic Pure is een online winkel voor natuurlijke Scandinavische gezondheids-, beauty- en welzijnsproducten. In ons assortiment vindt u zorgvuldig geselecteerde, zuivere en betrouwbare producten. We leveren bestellingen over de hele wereld.

Veel winkelplezier!

Hanneli, Happiness Manager


Klantenservice

Onze vriendelijke medewerkers helpen u op weekdagen van 8.00 tot 14.00 uur (CEST) graag verder in het Engels. U kunt ons niet alleen telefonisch bereiken (+358 10 422 9100), maar ook via e-mail, chat, Facebook of via het contactformulier op onze klantenservicepagina.

Betalingsmethoden

Onze prijzen staan vermeld in euro‘s. U kunt het valutapictogram in de rechterbovenhoek van de pagina gebruiken om prijzen om te zetten in de valuta van uw land.

We accepteren creditcards van American Express, Discover, MasterCard (Eurocard) en Visa. Afhankelijk van het land bieden we ook andere betaalmethoden aan. U kunt ook betalen met een PayPal-account.

Als u een kortingscode hebt voor producten of voor gratis levering, kunt u deze invoeren op de betaalpagina. Houd er rekening mee dat we de korting niet kunnen toekennen nadat u uw bestelling hebt geplaatst.

Verzendkosten en -methoden

De kostprijs voor verzendingen naar EU-landen bedraagt 8 euro. Bestellingen ter waarde van meer dan 100 euro worden gratis geleverd.

Wij rekenen 19 euro voor verzending naar bestemmingen buiten de EU. Eventuele douanerechten worden betaald door de klant.

Bestellingen worden snel geleverd. We verwerken uw bestelling meestal binnen 24 uur en afhankelijk van uw land van verblijf ontvangt u het pakket binnen 2-7 werkdagen. Voor onze leveringen werken we samen met GLS en DHL. 

Retourneren

Als consument hebt u het recht om de aankoop van individuele producten of van de gehele bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen te annuleren. Om recht te hebben op een volledige terugbetaling, moet u het product retourneren in goede staat zodat het opnieuw kan worden verkocht.

Neem contact op met onze klantenservice voor gedetailleerde instructies over het retourneren van producten. 

Gebruiksvoorwaarden, privacybeleid en cookies

Ons bedrijf voldoet aan de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG). Raadpleeg het privacybeleid, het cookiebeleid en de gebruiksvoorwaarden van onze online winkel op onze website (in het Engels). 

Over ons

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy is een Fins familiebedrijf dat werd opgericht in 2004. Onze online winkel met producten voor natuurlijke gezondheid, beauty en een ecologische levensstijl is de grootste van Finland: Hyvinvoinnin.fi. De winkel heeft een assortiment van 400 merken en 6.000 producten, waaronder vitaminesupplementen, natuurlijke producten, natuurlijke cosmetica, biologische producten en ecologische huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Hyvinvoinnin.fi heeft meer dan 150.000 tevreden klanten en levert bestellingen in alle EU-landen.

Begin 2019 openden we onze tweede online winkel: The Arctic Pure. The Arctic Pure biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment van zuivere en betrouwbare Scandinavische producten, aan klanten over de hele wereld!


Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy

Adres: Alvar Aallon tie 275, 21540 Preitilä, Finland
Telefoon: +358 10 422 9100 (klantenservice in het Engels)
E-mail: customerservice@thearcticpure.com
Bedrijfs-ID: 19083264
Btw-nummer: FI19083264